22.04

Корпорація УкрАВТО найпривабливіший працедавець галузі в Україні

Одна з найкрупніших та найдосвідченіших компаній в автомобільній промисловості в Україні, Українська Автомобільна Корпорація, визнана найпривабливішим роботодавцем в галузі. Згідно результатів спільного дослідження, яке провели міжнародна компанія ANCOR і корпорація Randstad, Корпорація УкрАВТО, за думкою респондентів, найпривабливіше місце для працевлаштування в Україні.

Українська Автомобільна Корпорація, з часу свого заснування і до сих пір, завжди дотримувалась найвищих стандартів, як для своїх клієнтів, так і для тих, без кого не можливе життя жодної компанії. Звісно, йдеться про тих, кого першим бачить клієнт, завітавши до автосервісного центру – з метою,  врешті-решт, здійснити мрію і сісти за кермо власного автомобіля, або ж отримати послуги з сервісного обслуговування. Кваліфікований персонал – запорука задоволеності клієнтів, і відповідно, «здоров’я» компанії.


Саме тому, оцінка ,яку дають компанії, ті, які бажають бути частиною великої родини, і, без перебільшення, мріють про роботу, настільки цінна. Корпорація УкрАВТО, за думкою більшості респондентів, які взяли участь в опитуванні, найчастіше звучала у відповідях, де б вони хотіли працювати, якщо йдеться про автомобілебудівну галузь. Для опитування було залучено пул респондентів за характеристиками статі, віку, рівня освіти і географічної представленості, як працевлаштовані, так і українці, які зараз знаходяться в процесі пошуку роботи, представники різних галузей і посад у віці від 18 до 65 років. Такий підхід дозволив отримати репрезентативні результати, які дійсно є показовими для оцінки привабливості тої чи іншої компанії на ринку праці.

«Нам дійсно приємно знати, що Корпорація УкрАВТО є не лише компанією, якій довіряють сотні тисяч українців, які вже зробили вибір, і скористались послугами, або ж придбали автомобіль. Набагато важливіше знати, що саме Українська Автомобільна Корпорація є в очах потенційних здобувачів роботи флагманом галузі. Дуже непросто бути кращими, особливо якщо йдеться про незалежне опитування, тому, ми і надалі будемо робити все, щоб бути справжньою роботою мрії для всіх, хто шукає себе в автомобільній промисловості», зазначила керівник по роботі з персоналом Корпорації УкрАВТО, Олена Короленко.


Оцінка привабливості, що проводилась за багатьма параметрами, також включала аналіз трендів, які характерні для різних вікових категорій. Більше того, учасники опитування оцінювали компанії зі списку 150 найбільших роботодавців, де такими важливими критеріями були фінансова платоспроможність, застосування найпередовіших технологій, хороша репутація, гарантії зайнятості, кар'єрне зростання, соціальна відповідальність, цікава робота, приємна робоча атмосфера, баланс між роботою та особистим життям, приваблива заробітна плата і соціальний пакет.

Randstad - з 2012 року холдинг АНКОР є ексклюзивним стратегічним партнером холдингу Randstad. Компанія Randstad заснована в 1960 році в Голландії. Портфель продуктів варіюється від підбору і надання персоналу різних категорій на постійну роботу і тимчасові проекти до комплексних HR рішень. На даний момент компанія представлена 4861 офісами в 38 країнах. У компанії працюють 38 280 співробітників. Щодня компанія направляє своїм клієнтам більш 649 000 працівників. Річна виручка Randstad за підсумками 2019 року перевищила 23,7 мільярда євро.

АНКОР - Міжнародна компанія АНКОР з 1990 року спеціалізується в галузі рекрутменту, аутсорсингу і консалтингу. В даний час мережа холдингу включає більше 40 офісів в 9 країнах: Україна, Литва, Латвія, Естонія, Білорусь, Росія, Казахстан, Узбекистан, Таїланд. Щорічно АНКОР обслуговує понад 1600 клієнтів, міжнародних та національних компаній. На глобальному ринку АНКОР працює в партнерстві з міжнародним холдингом Randstad. Річна виручка АНКОР за підсумками 2019 року перевищила 285 мільйонів доларів.