Сервісні пакети МВ

 

З 01.01.2019 по 31.12.2019 у всій дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні в рамках акції «Сервісний пакет» пропонується провести діагностику автомобіля за спеціальними цінами. *


Акція проводиться в рамках політики турботи про клієнтів і дозволяє запобігти зайві витрати на ремонт, завчасно виявивши і усунувши експлуатаційну несправність.


Згідно з умовами акції, вартість діагностичних робіт, замовлених з переліку доступних на момент звернення, дозволяє заощадити до 50% коштів, у порівнянні зі звичайним замовленням.


Пропозиція дійсна за умови замовлення і установки оригінальних запасних частин, придбаних у виконавця робіт, що вимагають заміни за результатами проведених діагностичних робіт.


Пропозиція вважається дійсним також у разі, якщо результати діагностики не виявили необхідності в заміні запасних частин.


Перелік діагностичних робіт, що підпадають під акцію «Сервісні пакети»:


• Перевірка дизельного двигуна (для всіх типів автомобілів)
• Перевірка ходової частини (для всіх типів автомобілів, крім випадків одночасного проведення технічного обслуговування по виду «В»);
• Перевірка ходової частини (для всіх типів автомобілів при одночасному
проведення технічного обслуговування по виду «В);
• Перевірка електроустаткування (для всіх типів автомобілів)
• Перевірка і регулювання розвал-сходження коліс (для легкових
автомобілів без пневматичної підвіски)
• Перевірка і регулювання розвал-сходження коліс (для комерційних автомобілів (повною масою до 8 тонн))
• Перевірка і регулювання розвал-сходження коліс (для легкових
автомобілів з пневмопідвіскою)
• Кодування одного блоку управління однієї з систем автомобіля (для всіх типів автомобілів).
* Спеціальні ціни діють з 01.01.2019 по 31.12.2019 у всій дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні крім тимчасово окупованих територій Луганської і Донецької областей та Криму. Вигода становить до 50% вартості діагностичних робіт, замовлених з переліку доступних на момент звернення, в порівнянні зі звичайним, а не пакетним замовлення, за станом на дату здійснення замовлення.


Детальну інформацію про перелік і вартість робіт у Вашого найближчого офіційного дилера Mercedes-Benz і на сайті http://mercedes-benz.ua.